SUFOV COS 2018

 

Niks houdt ons meer tegen, we zijn met onze Camera op Stap op 18 en 19 augustus a.s. te Accaribo. 

 

En waarom?

- omdat de commissie bij het prospecten de plek ideaal heeft gevonden;

- de foto's er niet om liegen;

- de prijs betaalbaar is;

- het dichtbij huis is;

- het enthousiasme er is;

- leden weer naar een COS hunkerden;

- 10 leden reeds deels of volledig hebben betaald;

- de datum officieel is omdat wij al een voorschot van $ 100,= hebben gestort;

- omdat Mukesh intussen ook een lekkerkokende kok voor SRD 100,= (niet in de prijs verwerkt maar het bestuur zorgt daarvoor of we gebruiken het voorstel van Judith) heeft gevonden, die beide dagen zal koken;

 

Nu nog enkele puntjes op de i:

 

1.  enkele leden stelden het op prijs een bus in te huren wat wij niet in de prijs hadden gecalculeerd omdat carpoolen reeds een gewoonte was geworden. Een bus vice versa zonder airco kost ons SRD 600,=, wat impliceert dat wij hoogsten SRD 40,= extra per lid daarvoor zullen moeten neertellen. Dit punt willen we gelijk na deze mail vaststellen door mij terug te mailen BUS of CARPOOLEN. We gaan dan voor de meerderheid. Bij carpoolen dient degene die zijn vervoermiddel ter beschikking stelt gelijk aan te geven het aantal mensen die zij kunnen vervoeren (denk hierbij ook aan de bagage van degene die meerijdt). Het voorbeeld is dan als volgt CARPOOLEN 3. De anderen die hun vervoermiddel niet ter beschikking stellen stemmen gewoon met CARPOOLEN.

 

2.  er is een menu samengesteld waarvan wij dachten dat een ieder daarmee tevreden zal zijn. Zaterdag overdag is onze maaltijd: 

                                                        1. moksi alesi met alles erop en er aan

                                                        2.     ,,       ,,     zonder vlees

                                                        3. gebakken kip en vis apart

                                                        4. tajerblad en antroewa op azijn

                                                        5. enige garnering;

Zaterdagavond hebben we:

                                             1. bruine bonen met de gebruikelijke vleessoorten;

                                             2.     ,,         ,,     zonder vlees;

                                             3. gestoofde kip en vis;

                                             4. kouseband

                                             5. en wat garnering.

Onze maaltijd van zondag wordt:

                                                      1. bamie en nassie;

                                                      2. gebakken vis en kip;

                                                      3. bonen       

                                                      4. garnering

Op beide dagen wordt er ook rijst gekookt vandaar steeds de groentesoorten indien men toch witte rijst lust. Om de juiste hoeveelheden en verhoudingen te weten is het daarom van belang dat u nu al opgeeft wat u absoluut niet eet. Voorts is er wit- en meergranenbrood van Fernandes boter, pindakaas, kaas, jam en leverpastei voor het ontbijt. Het ontbijt moeten leden en modellen zelf klaarmaken. Wat versnaperingen komen erbij indien geld overblijft.

De dranken zijn: water (van de kraan of koelkast), soft, gewone orgeade, koffie en thee. Andere dranken mag elk individu op eigen kosten meenemen evenzo versnaperingen en ander voedsel

Bij dit punt moet u ons mailen ALLESETER of UW UITSLUITINGEN AANGEVEN. En als er ingrijpende bezwaren zijn mbt het menu merken wij het in uw mail, waardoor wij op de eerstvolgende clubavond het bezwaar kunnen bespreken. Als wij op dit punt geen signalen krijgen wordt het menu dan officieel.

 

3.  de modellen moeten ook de SRD 225,= betalen. Er zijn stemmen opgegaan dat de modelfotografen deze bekostigen deels of gedeeltelijk. Maar anderen vonden dat alle deelnemende fotografen een uniforme bijdrage moeten doen, uiteraard weer een extraatje op de SRD 225,=. Als de natuurfotografen weigeren extra neer te tellen voor de modellen mogen zij niet eens een halve foto maken van de modellen. Dus ook hier voten wij als volgt, IK BETAAL SRD .......... EXTRA of GEEN BETALING. Geen betaling betreft de natuurfotografen en het andere is van de modelfotografen die natuurlijk ook de natuur mogen fotograferen. Als we weten wat elke modelfotograaf bereid is te betalen voor een model kunnen we uitrekenen wat de bijdrage van de modellen zullen worden. De visagie zullen wij ook op de a.s. clubavond moeten bespreken en de modellen ook het modellenreglement voorhouden. Kan iemand mij dit reglement mailen.

 

4.  het recruteren van de modellen moet dan gelijk na onze a.s. clubavond agressief van start gaan als wij de beslissing omtrent de betaling van hen al hebben genomen. Bij deze gaarne de hulp van Richenel en Jay, eigenlijk van een ieder. Voor onze a.s. clubavond hebben wij alvast een voorproefje dus laat uw gegadigden (de mannelijke en vrouwelijke modellen) hun ding komen doen. Wie gaat een studiootje improviseren en wie zorgt voor tenminste 1 model? Ook hiervoor moeten gegadigden/leden mailen STUDIO en of MODEL. 

 

Alleen de deelnemende fotografen reeds betaald of nog te betalen kunnen stemmen en of hun reactie uitbrengen op de in hoofdletters aangegeven zaken.

 

Bij deze nogmaals het volgende; ALLEEN LEDEN DIE TOT EN MET AUGUSTUS 2018 HUN CONTRIBUTIE HEBBEN VOLDAAN, KUNNEN DEELNEMEN AAN DEZE COS.