Vrijwilligers


Als non-profit organisatie in Suriname  is SUFOV afhankelijk van haar leden om vrijwillig een groot aantal taken uit te kunnen voeren. Onder andere helpen bij cursussen, expo's en foto dagtrips.

Leden worden aangeraden om zich op te geven om hun talenten en vaardigheden ter beschikking te stellen, want samen weten, kunnen en doen we meer.

Van management, marketing, ICT, administratie en research tot het schrijven van artikelen, doen van inkopen, en het regelen van stoelen voor bijeenkomsten. Maar ook het overdragen van kennis op het gebied van onderwerpen binnen de fotografie. Alle vaardigheden zijn welkom.

It's always nice to be part of something bigger than yourself. Maar een bijkomend voordeel is dat je nieuwe mensen (beter) leert kennen en zo hechte vriendschappen en/of zakenrelaties op kunt bouwen. Ook organisatorisch leer je het nodige bij en je betrokkenheid met fotografie wordt gestimuleerd.

Ook hoeven vrijwilligers vaak niet te betalen bij activiteiten waaraan ze meehelpen. Hun naam wordt  vermeld in het jaarverslag bij de betreffende activiteiten.

Meer informatie over de mogelijkheden en opgave via e-mail adres secretaris@sufov.com of het contactformulier (klik hier).